Nätverka med InnoVitec

Utbyt idéer, skapa kontakter och nätverka med andra unga branschkollegor.

Anmäl dig

InnoVitec - InnoVation, gemenskap och framtid

2022 startade vi InnoVitec, ett nätverk för alla unga på Vitec Fastighet. Vi är ett självstyrande nätverk av medarbetare upp till 30 år, med uppdraget att agera bollplank för interna såväl som externa frågor. Det kan vara allt från att ge input vid rekrytering och arbetsmiljöfrågor till att dela idéer och förslag för framtidens kommunikation. Vårt fokus är att tillsammans dela kunskap, stötta och bidra med nya perspektiv.

Gå med i vårt nätverk för unga

Skapat för att bryta barriärerna inom den traditionella fastighetsbranschen. Vi förstår att det ibland kan vara utmanande att känna sig ensam som ung i en bransch som tidvis kan kännas "gammal". Därför har vi skapat en plattform där vi under 30 år kan mötas, nätverka och dra nyttan av gemenskapen.

Vi söker dig som är intresserad av att vara en del vårt växande nätverk. Som en medlem i nätverket blir du inbjuden till olika aktiviteter som inspirerande webbinarier och föreläsningar, fysiska nätverksträffar samt förmåner. Vi strävar efter att erbjuda en plattform där du kan utbyta idéer, skapa kontakter och nätverka med andra unga branschkollegor.

Medlemskapet är helt kostnadsfritt för alla våra kunder hos Vitec Fastighet.

Som medlem i nätverket får du

Erfarenhetsutbyte

Du har möjlighet att lära dig av och utbyta kunskaper med andra unga professionella inom branschen, med erfarenheter från olika roller.

Nätverkande

Möjligheten att knyta värdefulla kontakter och utbyta erfarenheter med branschkollegor från olika bakgrunder i din ålder.

Rabatt på evenemang

Du får förmånliga rabatter på valda evenemang.

Digitala föreläsningar

Vi arrangerar flera webbinarier och digitala föreläsningar årligen som behandlar aktuella ämnen inom olika områden.

Möt våra medlemmar

Vi är ett gäng med olika erfarenheter och kompetens inom Vitec Fastighet. Med våra olika roller och kunskapsområden täcker vi allt från kreativa idéer till tekniska lösningar.