Aranäs väljer Vitec Kunskap

Genom Vitec Kunskap får Aranäs utbildning i sina Vitec-produkter och har alltid tillgång till den senaste informationen om dem.

Ljusa lägenhetshus med stora balkonger och gräsmatta runt om

Aranäs har varit en del av Kungsbacka sedan 1940- talet. Från början var de ett traditionellt byggmästarföretag, men har idag utvecklats till en modern och aktiv samhällsbyggare och är högst delaktiga i utvecklingen av ett framtida Kungsbacka. Aranäs är idag den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av ca 2100 lägenheter och drygt 80 000 kvm  lokaler, bland annat Kungsmässan med ca 120 butiker. Detta innebär att över 5000 människor bor i deras bostäder och ungefär 2500 människor arbetar dagligen i deras lokaler. 
Aranäs har sedan tidigare Vitecs system för både hyresadministration, uthyrning, ekonomisk uppföljning, driftsuppföljning, förvaltning och underhåll. Nu har de kompletterat sin installation med Vitec Kunskap.

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:

• Webbinarium
• Filmguider och textguider
• Utbildningspaket
• Inspelade nyhetsgenomgångar
• Inspirationsföreläsningar

Läs mer >>


För mer information om Vitec Kunskap kontakta

Therese Ericson, Vitec
08-705 38 11

Länkar:

Aranäs AB >>
Fler kundnyheter >>