Arvidsjaurshem väljer Vitec Kunskap

Genom Vitec Kunskap får Arvidsjaurshem utbildning i sina Vitec-produkter och har alltid tillgång till den senaste informationen om dem.

Brunt tegelhus med uppfart bredvid

Stiftelsen Arvidsjaurhem bildades 1958 för att tillgodose inflyttande lärares bostadsbehov och 1960 stod det första hyreshuset klart. Fram till 1985 var Stiftelsen en kommunal förvaltning som 1990 ombildades till aktiebolag. Från att ha varit ett byggande företag är Arvidsjaurhem idag ett förvaltande företag som agerar på hyresmarknaden i Arvidsjaur i konkurrens med andra hyresvärdar. De förvaltar idag drygt 1 000 lägenheter och ett antal lokaler och marknadstäckningen ligger på ca 75 % av antalet hyresrätter.
Arvidsjaurhem har sedan tidigare Vitecs produkter för hyresadministration, uthyrning, hemsida, teknisk förvaltning och underhåll. Nu har de kompletterat sin Vitec-installation med Vitec Kunskap.

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:
• Webbinarium
• Filmguider och textguider
• Utbildningspaket
• Inspelade nyhetsgenomgångar
• Inspirationsföreläsningar

Läs mer >>

För mer information om Vitec Kunskap kontakta

Therese Ericson, Vitec
08-705 38 11

Länkar

Arvidsjaurhem AB >>
Fler kundnyheter >>