Atlasmuren uppgraderar och väljer Vitec Online som molntjänst

Atlasmuren har uppgraderat till Vitec Online som är en webbaserad molntjänstprodukt för marknadsförning och uthyrning av lokaler och lägenheter.

Stort lägenhetshus i svart och vitt med gräsmatta runt om

Atlasmuren äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Storstockholm. Bolaget startades för 50 år sedan, först som AB Byggplanering Ragnar Wale & Co och sedan 2013 som Atlasmuren Fastigheter AB. Namnbytet markerade skiftet från familjestyrt företag till ett familjeägt med externt rekryterad vd och styrelseordförande. Bolagets huvudsakliga fokus är kundperspektiv genom egen förvaltning och långsiktigt ägande av kommersiella fastigheter, kontor, industri/produktion samt lager i Stockholmsområdet.
Nu har Atlasmuren uppgraderat sitt äldre system Capifast CRM till Vitec Online för uthyrning och marknadsföring av sina lediga lokaler.

Vitec Online

Vitec Online är en molntjänst för marknadsförning och uthyrning av lokaler och lägenheter. Du kan effektivt marknadsföra lokaler, lägenheter och fastigheter på flertalet marknadsplatser med ett smidigt webbgränssnitt. Din hantering av nya och befintliga spekulanter kan du göra hemma, på kontoret eller utanför på mobil eller surfplatta . Vitec Online som molntjänst innebär att systemet inte kräver någon installation hos dig utan du kan arbeta från en webbläsare var som helst. Gränssnittet är anpassat för PC, surfplatta och smartphone och är mycket enkelt och överskådligt. 

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Ulrika Vallin, Vitec
072-532 15 00

Länkar:

Atlasmuren Fastigheter AB >> 
Fler kundnyheter >>