Brain väljer Vitec

För att effektivisera sin hyresadministration väljer Brain att uppgradera till Vitec Hyra som molntjänst.

Ljusa lägenhetshus med stora balkonger och gräsmatta runt om

Brain är ett modernt konsultföretag i centrala Stockholm. Bolaget startades 2003 och har idag drygt 30 medarbetare och ca 100 kunder i Stockholm. De är en helhetsleverantör inom ekonomi, redovisning, HR och lön. Deras konsulter har specialkunskap inom bland annat ägarledda tjänsteföretag, noterade bolag, koncerner, utländska dotter- eller moderbolag, ideella organisationer samt fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.
Brain har sedan tidigare Vitecs äldre programvara Nova för hyresadministration som de nu uppgraderat till Vitec Hyra och de har valt molntjänstlösningen för att alltid arbeta i den senaste versionen av programvaran.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Försäljning >>

Länkar

Brain Accounting AB >>
Fler kundnyheter >>