Colliers väljer produkter från Vitec

För att effektivisera sin hyresadministration och ekonomihantering väljer Colliers produkter från Vitec.

Brunt tegelhus med uppfart bredvid

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Deras svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom deras goda expertis och höga servicenivå skapar de effektiva lösningar som hjälper deras kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers har valt nedan produkter från Vitec som molntjänst för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. De har även valt Vitec Kunskap för att få utbildning i sina Vitec-produkter och alltid ha tillgång till den senaste informationen om dem. 

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

Vitec Ekonomisystem

Vårt system är helt anpassat för behovet av ekonomisystem i bygg- och fastighetsbranschen. För fastighetsbranschen hanterar systemet effektivt alla aspekter inom fastighetsförvaltning som till exempel flerbolagshantering, redovisning på upp till 10 koddelar, frivillig skattskyldighet, projektuppföljning, anläggnings- och inventarieredovisning med komponenthantering samt låneadministration.
Läs mer >>  

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:

  • Webbinarium
  • Filmguider och Textguider
  • Utbildningspaket
  • Inspelade Nyhetsgenomgångar 

Läs mer >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta 

Åsa Rosén, Vitec
076-545 38 21

Länkar

Colliers International Förvaltnings AB >> 
Fler kundnyheter >>