Eda Bostads AB väljer Boplats Sverige

Eda Bostads AB har valt Boplats Sverige för att effektivisera sin uthyrningsprocess av förstahandskontrakt.

Flera lägenhetshus i olika färger, i solnedgång

Eda Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag. Sedan 1942 har Eda Bostads AB varit verksamt på bostadsmarknaden i Eda kommun. De har lägenheter och lokaler på flertalet orter i kommunen, med största delen koncentrerad till Charlottenberg, Åmotfors och Koppom. Bostadsbeståndet är varierat med allt från traditionella hyreshus till enfamiljsvillor. Lokalbeståndet består av affärs- kontors- och vårdlokaler.

Eda Bostads AB har sedan tidigare Vitecs produkter för hyresadministration, uthyrning, kundservice, energiuppföljning samt underhåll och teknisk förvaltning. För att göra det enkelt för bostadssökande har de nu valt att presentera sina lediga hyreslägenheter på den digitala marknadsplatsen boplatssverige.se.

Boplats Sverige

Boplats Sverige (boplatssverige.se) är Sveriges största marknadsplats för hyreslägenheter. Sajten kan liknas vid ett Hemnet för hyresrätter. Det går att se lediga lägenheter, prenumerera på utbudet, överblicka vad som byggs i området samt se vilka hyresvärdar som äger vilka fastigheter, även om det inte finns något ledigt i den just nu. Tjänsten är reklam- och kostnadsfri för den som letar bostad. Det Boplats Sverige erbjuder är helt enkelt ett enklare sätt att leta hyresrätt. Idag är 20% av Sveriges hyreslägenheter anslutna till Boplats Sverige.

Publicering

För att marknadsföra dina hyreslediga lägenheter på Boplats Sverige krävs ett avtal med Vitec för Boplats Sverige samt att du har ett verktyg för att publicera dina lägenheter. Detta kan göras från produkterna Vitec Marknad, Vitec Capifast CRM och Vitec Online. Du väljer själv vilka objekt som ska läggas ut på Boplats Sverige och de förs automatiskt över.

För den sökande

På sajten kan bostadssökande enkelt söka efter hyreslediga lägenheter och få resultatet på en karta eller i en lista med bilder. På kartan kan man zooma in för att se läge, adress, område, etc. När sökande loggar in finns det i Boplats Sverige möjlighet att spara favoriter och sökningar samt att prenumerera via e-post.

För mobil, pc och surfplatta

Boplats Sverige är en sajt som kan nås av sökande via webbläsare på alla typer av enheter såsom mobiltelefon, surfplatta, PC eller Mac. Sajten anpassar sig till alla skärmstorlekar, vilket möjliggör att en sökning kan påbörjas på resande fot i mobilen och sedan avslutas på till exempel en PC hemma.

Läs mer om Boplats Sverige >>

För mer information kontakta

Mikael Georgsson, Vitec
070-371 99 41