Fastighetsbolaget Nils Skoglund AB utökar med Arena och Marknad

Fastighetsbolaget Nils Skoglund AB utökar med Arena och Marknad. Sedan tidigare har de Teknisk Förvaltning, Kunskap, Hyra och Energiuppföljning.

Fastighetsbolaget Nils Skoglund AB grundades som byggbolag 1891 och började under 1950-talet även med fastigheter. Fastighetsbolaget delades av och blev ett eget bolag 1984. De äger och förvaltar idag ca 670 lägenheter och 150 lokaler för små och stora kunder i mellersta Dalarna eller Siljansregionen.

Vitec Arena/Mina sidor

Mina sidor är kommunikationsplattformen allt en sökande och hyresgäst kan behöva i sin kontakt med sin hyresvärd. Hela sökandeprocessen hanteras på samma plats för att sedan när den sökande övergår till hyresgäst få tillgång till kontrakt, information och allt kring ärenden, beställningar och tidsbokningar.

Vitec Marknad

Vitec Marknad är vårt webbaserade marknadssystem för uthyrning av lediga objekt. Programmet skapar en kostnadseffektiv hantering av uthyrningsarbete och innehåller allt du behöver för att få ditt objekt uthyrt. Eller varför inte låta det ske helt automatiskt?

För mer information kontakta

Martin Salomonsson, Vitec Fastighet
070-779 97 57

Länkar

Fastighetsbolaget Nils Skoglund
Fler kundnyheter