Flygstaden väljer Vitec

Flygstaden har valt Vitec Hyra som molntjänst för att effektivera sin hyresadministration.

Moderna lägenhetshus i sten och trä, i vitt och brunt

Flygstaden bedriver fastighetsförvaltning med inriktning på kontor, bostäder, industri och lager. Företaget bildades efter att Hälsinge Flygflottilj F15 avvecklades i slutet av 1990-talet. Området fylldes snabbt av företag och statliga verk som såg möjligheterna med de flexibla lokalerna och det gynnsamma geografiska läget. Idag är Flygstaden en levande och dynamisk företagspark i ständig utveckling. Nu har Flygstaden implementerat Vitec Hyra och valt molntjänstlösningen för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. 

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

Länkar

Flygstaden AB >>
Fler kundnyheter >>