Förvaltnings AB Kilen uppgraderar till Vitec Hyra som molntjänst och kompletterar med fler produkter

Förvaltnings AB Kilen uppgraderar till Vitec Hyra som molntjänst och kompletterar sin installation med Vitec Kunskap och app till Teknisk Förvaltning.

Vitt lägenhetshus med stora balkonger

Förvaltnings AB Kilen förvaltar fastigheter i Stor-Stockholm huvudsakligen för externa fastighetsägare sedan mer än 30 år. De erbjuder fullständig fastighetsförvaltning, det vill säga både ekonomisk och teknisk förvaltning och fastighetsskötsel. Uppdragsgivare är privatpersoner, stiftelser, företag och bostadsrättsföreningar. Affärsidén är att tillhandahålla personlig och skräddarsydd service åt såväl fastighetsägare som deras hyresgäster. 
Förvaltnings AB Kilen har nu uppgraderat 3L Hyra till Vitec Hyra som molntjänst för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara och kompletterar sin Vitec-installtion med Vitec Kunskap samt en app till Vitec Teknisk Förvaltning. 

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:

• Webbinarium
• Filmguider och textguider
• Utbildningspaket
• Inspelade nyhetsgenomgångar
• Inspirationsföreläsningar

Läs mer >>

Vitec Teknisk Förvaltning App

Många funktioner i Teknisk Förvaltning som ärende, drift, kontroller, rondering och avflyttningsbesiktning finns tillgängliga på mobila enheter som appar för mobiler och surfplattor. 
Läs mer >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Martin Salomonsson, Vitec
070-779 97 57

Länkar:

Förvaltnings AB Kilen >> 
Fler kundnyheter >>