Gagnefbostäder väljer Vitec

Gagnefbostäder kompletterar med fler produkter från Vitec för att effektivisera sin hyresadministration och uthyrning.

Moderna lägenhetshus i sten och trä, i vitt och brunt

Gagnefsbostäder är ett kommunägt bolag med bostäder centralt belägna i orter utefter Öster- och Västerdalälven. Bolaget äger totalt 408 lägenheter fördelade på mindre bostadsområden samt 12 lokaler för bland annat daghem och näringsidkare. Nu har de implementerat nedan produkter och valt molnversionen för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. De har även lyft över sin installation av ekonomisystemet 3L Pro i molnet.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Online

Vitec Online är ett mobilt verktyg som stödjer ditt arbete med marknadsföring och lokaluthyrning. Du kan effektivt marknadsföra lägenheter, lokaler och fastigheter på flertalet marknadsplatser med ett smidigt webbgränssnitt. Vitec Online är en molntjänst och gränssnittet är anpassat för PC, surfplatta och smartphone och är mycket enkelt och överskådligt. I arbetet med marknadsföring av dina objekt kan du beskriva dina objekt samt lägga till bilder, filer och länkar för dem. Du kan också föra över dem direkt till marknadsplatser som: 

  • Egen hemsida
  • Blocket
  • Lediga lokaler
  • Lokalbasen
  • objektvision.se
  • objektia.se

I arbetet med dina spekulanter kan du göra noteringar, skriva ut pdf-filer, skicka e-post och sms. Intresseanmälningar som kommer in via Intresseanmälan från marknadsplatser och egen hemsida ser du direkt på dashboarden för lokaler.
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Försäljning >>

Länkar

Gagnef Bostäder AB >>
Fler kundnyheter >>