Härjegårdar Fastighets AB väljer Boplats Sverige

Härjegårdar Fastighets AB har valt Boplats Sverige för att effektivisera sin uthyrningsprocess av förstahandskontrakt.

Ljusa lägenhetshus med stora balkonger och gräsmatta runt om

Härjegårdar Fastighets AB är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar hyresbostäder och lokaler inom Härjedalens Kommun. De ansvarar också för förvaltning och det löpande underhållet av merparten av kommunens fastigheter såsom skolor, förskolor, bibliotek, idrottsanläggningar m.m. På uppdrag av kommunen ansvarar de även för projekt som säkerställer framtida lokalförsörjningsbehov, som lokalanpassningar, samt om-, till- och nybyggnationer. Deras totala fastighetsbestånd är ca 160 000 kvm. 
Härjegårdar Fastighets AB har sedan tidigare Vitecs program för ekonomi, ekonomisk uppföljning, hyresadministration, uthyrning, kundservice, energi, teknisk förvaltning och underhåll. För att göra det enkelt för bostadssökande har de nu valt att presentera sina lediga hyreslägenheter på den digitala marknadsplatsen boplatssverige.se.

Boplats Sverige

Boplats Sverige (boplatssverige.se) är Sveriges största marknadsplats för hyreslägenheter. Sajten kan liknas vid ett Hemnet för hyresrätter. Det går att se lediga lägenheter, prenumerera på utbudet, överblicka vad som byggs i området samt se vilka hyresvärdar som äger vilka fastigheter, även om det inte finns något ledigt i den just nu. Tjänsten är reklam- och kostnadsfri för den som letar bostad. Det Boplats Sverige erbjuder är helt enkelt ett enklare sätt att leta hyresrätt. Idag är 20% av Sveriges hyreslägenheter anslutna till Boplats Sverige.

Publicering

För att marknadsföra dina hyreslediga lägenheter på Boplats Sverige krävs ett avtal med Vitec för Boplats Sverige samt att du har ett verktyg för att publicera dina lägenheter. Detta kan göras från produkterna Vitec Marknad, Vitec Capifast CRM och Vitec Online. Du väljer själv vilka objekt som ska läggas ut på Boplats Sverige och de förs automatiskt över.

För den sökande

På sajten kan bostadssökande enkelt söka efter hyreslediga lägenheter och få resultatet på en karta eller i en lista med bilder. På kartan kan man zooma in för att se läge, adress, område, etc. När sökande loggar in finns det i Boplats Sverige möjlighet att spara favoriter och sökningar samt att prenumerera via e-post.

För mobil, pc och surfplatta

Boplats Sverige är en sajt som kan nås av sökande via webbläsare på alla typer av enheter såsom mobiltelefon, surfplatta, PC eller Mac. Sajten anpassar sig till alla skärmstorlekar, vilket möjliggör att en sökning kan påbörjas på resande fot i mobilen och sedan avslutas på till exempel en PC hemma.

För mer information kontakta

Mikael Georgsson, Vitec
070-371 99 41

Länkar

Härjegårdar Fastighets AB >>
Fler kundnyheter >>