Hässleholms Industribyggnads AB väljer Vitec Hyra

Hässleholms Industribyggnads AB, HIBAB har implementerat Vitec Hyra som molntjänst för att effektivisera sin hyresadministration.

Stort lägenhetshus i svart och vitt med gräsmatta runt om

Hässleholms Industribyggnads AB, HIBAB är ett kommunalt bolag som bildades redan 1961. De förvaltar och utvecklar Hovdala/Mölleröds naturområde, Norra Station, samt förvaltar 50.000 kvm övriga verksamhetslokaler inom Hässleholms Kommun. Nu har de implemnterat Vitec Hyra och har valt molntjänstlösningen för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. 

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Åsa Rosén, Vitec
076-545 38 21

Länkar

Hässleholms Industribyggnads AB >>
Fler kundnyheter >>