Haninge Bostäder kompletterar med olovlig andrahandsuthyrning

För att kunna upptäcka otillåten andrahandsuthyrning väljer Haninge Bostäder att komplettera Vitec Hyra med tilläggsfunktionen olovlig andrahandsuthyrning.

Haninge Bostäder AB är Haninges kommunala bostadsbolag. De grundades 1948 och äger och förvaltar idag fastigheter från Utö och Dalarö till Vendelsö. Uppgiften är att erbjuda trivsamma bostäder i trevliga miljöer – både bostäder i form av studentlägenheter och hyresrätter, samt lokaler för hyra. Haningebostäders vision är att vara Södertörns mest attraktiva hyresvärd.

Olovlig andrahandsuthyrning

Olovlig andrahandsuthyrning, en tilläggsfunktion inom Vitec Hyra, ger möjlighet för hyresvärdar att kontrollera att bostadsadress stämmer mot folkbokföringsadress. Upptäcks avvikelser mellan dessa adresser meddelas det och presenteras. Funktionen kan schemaläggas eller startas manuellt.

För godkända andrahandsuthyrningar finns möjlighet att undanta personer och kontrakt. En annan möjlighet med olovlig andrahandsuthyrning är att hitta avflyttade hyresgästers nya adresser och kunna skicka direktfakturor. 

Funktionen är framtagen i samarbete med Creditsafe och för att kunna använda olovlig andrahandsuthyrning måste avtal skrivas med både Vitec och Creditsafe. Läs mer här >>

För mer information kontakta:

Åsa Rosén, Vitec Bygg & Fastighet
076-545 38 21

Länkar:

Haningebostäder AB >>
Fler kundnyheter >>