Heimstaden väljer funktionen olovlig andrahandsuthyrning

Heimstaden väljer att använda tilläggsfunktionen olovlig andrahandsuthyrning, en del av Vitec Hyra.

Heimstaden är en av Skandinaviens största privata fastighetsbolag med över 50 000 bostäder. Utöver Skandinavien har bolaget en ledande ställning Tyskland och Nederländerna. På över 30 orter i Sverige erbjuds hyreslägenheter, inklusive studentlägenheter. Sedan tidigare används system från Vitec för uthyrning, ekonomi, teknisk förvaltning, energiuppföljning och marknadsföring.

Olovlig andrahandsuthyrning

Olovlig andrahandsuthyrning, en tilläggsfunktion inom Vitec Hyra, ger möjlighet för hyresvärdar att kontrollera att bostadsadress stämmer mot folkbokföringsadress. Upptäcks avvikelser mellan dessa adresser meddelas det och presenteras. Funktionen kan schemaläggas eller startas manuellt.

För godkända andrahandsuthyrningar finns möjlighet att undanta personer och kontrakt. En annan möjlighet med olovlig andrahandsuthyrning är att hitta avflyttade hyresgästers nya adresser och kunna skicka direktfakturor. 

Funktionen är framtagen i samarbete med Creditsafe och för att kunna använda olovlig andrahandsuthyrning måste avtal skrivas med både Vitec och Creditsafe. Läs mer här >>


För mer information kontakta:

Nils Waldemarson, Vitec Bygg & Fastighet
070-607 05 04

Länkar:

Heimstaden >>
Fler kundnyheter >>