Herrljungabostäder uppgraderar och väljer Vitec Molntjänst

Herrljungabostäder har nu implementerat Vitec Hyra och Vitec Kundservice som molntjänst samt uppgraderat Teknisk Förvaltning och Energiuppföljning till senaste version och flyttat dem till molnet.

Svarta radhus i trä med stora fönster

Herrljungabostäder, Herbo, är ett kommunalt bostadsbolag som erbjuder hyresgäster i Herrljunga kommun ett brett urval av attraktiva bostäder med olika typer av upplåtelseform. De har ca 650 bostäder i sitt bestånd och de är 9 anställda på företaget. Nu har de implementerat Vitec Hyra och Vitec Kundservice/Mina Sidor som molntjänst och uppgraderat Vitec Teknisk Förvaltning och Vitec Energiuppföljning och flyttat dem till Vitec Molntjänst för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

Vitec Kundservice

Med Vitec Kundservice kan hyresgäster på ett enkelt sätt via Internet ta del av information om sina hyresobjekt och få tillgång till funktioner och tjänster som att se aktuella aviseringar, historik och saldo. Vidare kan de göra felanmälningar både för samtliga objekt som de hyr och även för tillhörande allmänna utrymmen. Det finns också en färdig lösning för hantering av HLU. Möjlighet finns till fler tjänster via integration med andra system. Exempel på detta är tvättstugebokning och förbrukningssystem där hyresgäster kan följa upp sin elförbrukning med mera.
Läs mer >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Helene Larsson-Schöön, Vitec
070-663 12 60

Länkar

Herrljungabostäder AB >>
Fler kundnyheter >>