Hyreshuset väljer Vitec Kunskap

Genom Vitec Kunskap får Hyreshuset utbildning i sina Vitec-produkter och har alltid tillgång till den senaste informationen om dem

Lägenhetshus fotat underifrån, vitt och gult hus med balkonger

Hyreshuset är samlingsnamnet för fastighetsbolagen Ydewalls Affärsbyrå AB, Olivgården Fastighets AB, Incola Fastigheter AB, Hyreshuset Katrineholm AB och YSAB som alla är verksamma i Katrineholm. Tillsammans äger och förvaltar de 1059 lägenheter och 67 lokaler. Förutom att erbjuda fräscha lägenheter med bra standard vill de också som en lokal aktör vara med och verka för Katrineholms utveckling och framtid. En del av detta är att vara med och stödja sport, kultur, mångfald och integration i Katrineholm.
Hyreshuset har sedan tidigare Vitecs produkter för hyresadministration, uthyrning, förvaltning och underhåll. Nu har de kompletterat sin Vitec-installation med Vitec Kunskap.

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:
• Webbinarium
• Filmguider och textguider
• Utbildningspaket
• Inspelade nyhetsgenomgångar
• Inspirationsföreläsningar

Läs mer >>

För mer information kontakta

Therese Ericson, Vitec
08-705 38 11

Länkar

Ydewalls Affärsbyrå AB >>
Fler kundnyheter >>