K-Fastigheter väljer Vitec

För att effektivisera sin hyresadministration väljer K-Fastigheter Vitec Hyra som molntjänst.

Fokus på staty och bänk, omgiven av gräsmatta och flera lägenhetshus

K-Fastigheter grundades år 2010 och fokuserar på att förvärva, bygga och förvalta fastigheter i den expansiva Öresundsregionen. I takt med deras expansion stärker de även sin fastighetsportfölj i västra Sverige och andra tillväxtregioner. Nu har de implementerat Vitec Hyra som molntjänst för en effektiv hyresadministration och för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Anders Thörn, Vitec
070-016 02 91

Länkar

K-Fast Holding AB >>
Fler kundnyheter >>