Kommunfastigheter i Knivsta väljer Vitec Kunskap

Genom Vitec Kunskap får Kommunfastigheter i Knivsta utbildning i sina Vitec-produkter och har alltid tillgång till den senaste informationen om dem.

Moderna lägenhetshus i sten och trä, i vitt och brunt

Kommunfastigheter i Knivsta AB är ett helägt kommunalt bolag som äger, förvaltar och sköter kommunens verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar. Vidare äger de även dotterbolaget Alsike Fastighets AB som har uppdraget att sälja och förmedla mark för utbyggnad av Alsike i Knivsta kommun. Kommunfastigheter i Knivsta har programvaror från Vitec för hyresadministration, uthyrning, kundservice, ekonomisk uppföljning, kontraktsimulering, förvaltning och underhåll. De har valt Vitecs molntjänstlösning för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. Nu har de kompletterat sin installation med Vitec Kunskap.

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:

  • Webbinarium
  • Filmguider och Textguider
  • Utbildningspaket
  • Inspelade Nyhetsgenomgångar 

Läs mer >>

För mer information kontakta

Anders Thörn, Vitec
070-016 02 91

Länkar:

Kommunfastigheter i Knivsta AB >>
Fler kundnyheter >>