Leeman & Olsson väljer fler system från Vitec

Utöver sitt befintliga utbud bestående av Vitec Online, Hyra och 3L Pro lägger Leeman & Olsson till Teknisk Förvaltning och Arena, samt flyttar över till molntjänst.

Bild från Leeman & Olsson

Leeman Olsson är ett familjeföretag som startade sin verksamhet i Ängelholm 1946. Muraren Ivar Leeman och snickaren Gösta Olsson lärde känna varandra på byggmästarskolan och slog sig sedan samman och bildade Byggnads AB Leeman & Olsson. Bolaget har ett stort lokalt engagemang och stöttar flera lokala föreningar, inte minst barn- och ungdomsverksamheter. 

Vitec Arena/Mina sidor

Idag förväntar sig hyresgäster att själva kunna utföra ärenden alla dagar i veckan under dygnets alla timmar. Via Vitec Arena kan hyresgäster på ett enkelt sätt via Internet ta del av information om sina hyresobjekt och få tillgång till funktioner och tjänster som att se aktuella aviseringar, historik och saldo. Vidare kan de göra felanmälningar för objekt som de hyr och möjlighet finns till fler tjänster via integration med andra system. Exempel på detta är tvättstugebokning och förbrukningssystem där hyresgäster kan följa upp sin elförbrukning med mera.
Läs mer

För mer information kontakta:

Åsa Rosén, Vitec Bygg & Fastighet
076-545 38 21

Länkar:

Leeman & Olsson
Fler kundnyheter