LJ Fastigheter i Arvika väljer Vitec

Lennart Johansson Fastigheter i Arvika har valt Vitec som leverantör av nytt fastighetssystem.

Brunt tegelhus med uppfart bredvid

Lennart Johansson Fastigheter har verkat på marknaden sedan mer än 30 år tillbaka och förfogar över ca 600 lägenheter. I princip alla deras fastigheter ligger i Arvika. De flesta fastigheterna är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen. I deras bestånd ingår även allt ifrån lokaler för tillverkningsindustri och lagring, till affärslokaler med attraktiva lägen på en total yta av ca. 35.000 kvm.

LJ Fastigheter har valt Vitec som leverantör av nytt fastighetssystem som molntjänst för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara.
Första fasen av projektet är nu genomförd och leveransgodkänd. Nu arbetar de i nedan produkter för hyresadministration, ekonomi och teknisk förvaltning. I nästa fas kommer de implementera produkter för ekonomisk uppföljning och mina sidor där bostadsgästerna kan logga in för självbetjäning. I den sista fasen ska produkter för energiuppföljning och uthyrning implementeras.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

Vitec Ekonomisystem

Vårt system är helt anpassat för behovet av ekonomisystem i bygg- och fastighetsbranschen. För fastighetsbranschen hanterar systemet effektivt alla aspekter inom fastighetsförvaltning som till exempel flerbolagshantering, redovisning på upp till 10 koddelar, frivillig skattskyldighet, projektuppföljning, anläggnings- och inventarieredovisning med komponenthantering samt låneadministration.
Läs mer >>  

Vitec Teknisk Förvaltning

Vitec Teknisk Förvaltning hanterar inre och yttre underhåll, felanmälan, besiktning, drift, rondering och kontroller. Planering kan göras per vecka, månad och år med aktiviteter som bemannas med resurser. Prissatt tillval och hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll hanteras också i systemet. Systemstöd finns för analys av underhållsbehov i såväl tid som kostnader.

Läs mer >>

Vitec Teknisk Förvaltning App

Många funktioner i Teknisk Förvaltning finns tillgängliga på mobila enheter som appar för mobiler och surfplattor. LJ Fastigheter har valt Teknisk Förvaltning app för ärende.
Läs mer >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Andrew Kungsdahl, Vitec
070-795 35 14

Länkar

Colonus AB, Lennart Johansson Fastigheter i Arvika >>
Fler kundnyheter >>