Månsbro Fastigheter väljer Vitec Kunskap

Genom Vitec Kunskap får Månsbro Fastigheter utbildning i sina Vitec-produkter och har alltid tillgång till den senaste informationen om dem

Stort lägenhetshus i svart och vitt med gräsmatta runt om

Månsbro Fastigheter har som devis att förvärva, förvalta och förädla samt bygga fastigheter. Företaget ägs i sin helhet av bröderna Per-Axel och Lars-Åke Månsson. Månsbro Fastigheter AB är ägarbolaget i deras företagsgrupp som har som mål att öka omsättningen med minst 10 Mkr årligen till 2023. De vill öka hyresomsättningen genom förvärv och egen byggnation. Idag äger de främst lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i  Södertälje och Gamla Stan. inCup Sörmland och Sharp Södertälje (Månsbro Kontorscenter) ingår också i koncernen. De har sedan tidigare Vitecs produk för hyresadministration som de nu kompletterat med Vitec Kunskap.

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:
• Webbinarium
• Filmguider och textguider
• Utbildningspaket
• Inspelade nyhetsgenomgångar
• Inspirationsföreläsningar

Läs mer >>


För mer information om Vitec Kunskap kontakta

Therese Ericson, Vitec
08-705 38 11