Melleruds kommun uppgraderar och väljer Vitec Molntjänst

Mellerunds kommun uppgraderar till Vitec Hyra som molntjänst för att effektivisera sin hyresadministration.

Lägenhetshus fotat underifrån, vitt och gult hus med balkonger

Mellerud är en del av landskapet Dalsland vid Vänerns västra strand. Här samsas småskaligheten med expansivt näringsliv. De har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och innanhavet Vänern i öster. Sportfiske, vandring, båtliv, motorcykelturer och camping är bara några exempel på vad man kan hitta på i kommunens fantastiska miljö. I kommunen finns cirka 800 aktiva företag inom både tillverknings- och tjänstesektorn. De allra flesta är småföretag.
Nu har Melleruds kommun uppdraderat sitt äldre hyresadministrationssystem till Vitec Hyra som molntjänst och samtidigt flyttat sin installation av Teknisk Förvaltning till molnet för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

Länkar:

Melleruds kommun >>
Fler kundnyheter >>