Örgryte Bostads AB uppgraderar och väljer Vitec Molntjänst

Örgryte Bostads AB uppgraderar till Vitec Hyra och flyttar samtidigt sin Vitec-installation till Vitec Molntjänst.

Flera lägenhetshus i olika färger, i solnedgång

Örgryte Bostads AB äger och förvaltar husen vid Prästgårdsängen som är ett bostadsområde i stadsdelen Örgryte i Göteborg. I dessa hus ryms 442 lägenheter samt ett antal kommersiella verksamheter och kontor. Andreas Ekstrand är VD och styrelsen består av representanter från de 5 ägarbolagen, Stena Fastigheter AB, Källfelt Byggnads AB, Ernst Rosén AB, Marolo Fastigheter AB och Walter Lundborg Byggnads AB.
Nu har de uppgraderat sitt äldre hyresadministrationssystem 3L Hyra till Vitec Hyra som molntjänst och samtidigt flyttat sin 3L/Vitec Ekonomi  installation till molnet för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. 

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

För mer information kontakta

Anders Thörn, Vitec
070-016 02 91

Länkar:

Örgryte Bostads AB >>
Fler kundnyheter >>