Östersunds kommun väljer Vitec Kunskap

Genom Vitec Kunskap får Östersunds kommun utbildning i sina Vitec-produkter och har alltid tillgång till den senaste informationen om dem.

Brunt tegelhus med uppfart bredvid

Östersunds kommun ligger i Jämtlands län och är Norrlands sjätte största kommun till folkmängd. Östersund erbjuder ett unikt utbud med vackra naturområden med många möjligheter till såväl vandring och fiske som skidåkning. Staden myllrar av kreativitet och har även ett aktivt musik-, kultur- och nöjesliv. Östersund är ”The home of great events” med Storsjöyran, matkultur i världsklass, världscuptävlingar på Östersund Skidstadion och allsvensk fotboll på Jämtkraft Arena.
Östersunds kommun har sedan tidigare Vitecs produkter för hyresadministration, energiuppföljning, förvaltning och underhåll. Nu kompletterar de sin installation med Vitec Kunskap.

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:

  • Webbinarium
  • Filmguider och Textguider
  • Utbildningspaket
  • Inspelade Nyhetsgenomgångar

Läs mer >>

För mer information kontakta

Therese Ericson, Vitec
08-705 38 11

Länkar:

Östersunds kommun >>
Fler kundnyheter >>