Palmung Mellin Fastigheter väljer Vitec Molntjänst

Palmung Mellin Fastigheter flyttar sin installation av Hyra till Vitec Molntjänst.

Fokus på staty och bänk, omgiven av gräsmatta och flera lägenhetshus

Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I deras bestånd finns attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. De är ett familjeföretag som grundades 1989. Fastighetsbeståndet innefattar i dagsläget ca 64 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell. Nu har det flyttat sin installation av Vitec Hyra till Vitec Molntjänst för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. 

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

För mer information kontakta

Anders Thörn, Vitec
070-016 02 91

Länkar:

Palmung Mellin >>
Fler kundnyheter >>