P&E Fastigheter väljer Vitec Kunskap

Genom Vitec Kunskap får P&E utbildning i sina Vitec-produkter och har alltid tillgång till den senaste informationen om sina produkter.

Moderna lägenhetshus i sten och trä, i vitt och brunt

P&E Fastigheter

Per-Olof Persson startade P&E 1991, mitt i den stora fastighetskrisen, efter 20 år på NCC. Idag förvaltar och utvecklar de fastigheter i nära samarbete med sina uppdragsgivare. De investerar, äger, förvaltar, utvecklar och ansvarar för drift och ekonomi. Kunder kan välja att använda vissa av deras kompetenser eller anlita dem för helhetsuppdrag. För fastighetsägare tillhandahåller de tjänster inom asset management och property management. De har kontor i Kalmar och Jönköping och uppdrag över hela landet samt i Danmark. P&E har sedan tidigare Vitecs system för Hyresadministration, ekonomi, ekonomisk uppföljning, förvaltning och underhåll. Nu har de kompletterat sin Vitec-installation med Vitec Kunskap.

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:

• Webbinarium
• Filmguider och textguider
• Utbildningspaket
• Inspelade nyhetsgenomgångar
• Inspirationsföreläsningar

Läs mer >>

För mer information om Vitec Kunskap kontakta

Therese Ericson, Vitec
08-705 38 11

Länkar

P&E Persson AB >> 
Fler kundnyheter >>