Skövdebostäder adderar Vitec Arena

Skövdebostäder utökar med Vitec Arena, "mina sidor" för hyresgäster och sökande. Sedan tidigare har de Vitec Teknisk Förvaltning, Marknad och Hyra.

Skövdebostäder ägs av Skövde Stadshus AB som i sin tur ägs av Skövde kommun. Som stadens största hyresvärd bidrar Skövdebostäder till kommunens budskap om det goda boendet genom drygt 5 200 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor.

Vitec Arena/Mina sidor

Idag förväntar sig hyresgäster att själva kunna utföra ärenden alla dagar i veckan under dygnets alla timmar. Via Vitec Arena kan hyresgäster på ett enkelt sätt via Internet ta del av information om sina hyresobjekt och få tillgång till funktioner och tjänster som att se aktuella aviseringar, historik och saldo. Vidare kan de göra felanmälningar för objekt som de hyr och möjlighet finns till fler tjänster via integration med andra system. Exempel på detta är tvättstugebokning och förbrukningssystem där hyresgäster kan följa upp sin elförbrukning med mera.
Läs mer

För mer information kontakta:

Nils Waldemarson, Vitec Bygg & Fastighet
070-607 05 04

Länkar:

Skövdebostäder
Fler kundnyheter