Smygehamn Bostäder väljer Vitec Hyra

För att effektivisera sin hyresadministration uppgraderar Smygehamn Bostäder till Vitec Hyra och kompletterar sin installation med Vitec Kunskap.

Fokus på staty och bänk, omgiven av gräsmatta och flera lägenhetshus

Smygehamn Bostäder AB är ett privatägt fastighetsbolag med merparten av fastigheter i Trelleborgs kommun. De har sedan tidigare Vitecs program för hyresadministration och teknisk förvaltning. Nu har de uppgraderat sitt äldre hyresadministrationssystem Vitec Nova till Vitec Hyra och har valt molntjänstlösningen för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. De kompletterar också sin installation med Vitec Kunskap för att få utbildning i sina Vitec-produkter och alltid ha tillgång till den senaste informationen om dem.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar

  • Webbinarium
  • Filmguider och Textguider
  • Utbildningspaket
  • Inspelade Nyhetsgenomgångar

Läs mer >>

För mer information kontakta

Jesper Törnkrantz, Vitec
073-660 34 31

Länkar

Smygehamn Bostäder AB >>
Fler kundnyheter >>