Sverigehuset väljer Vitec

För att effektivisera sin hyresadministration och tekniska förvaltning har Sverigehuset valt produkter från Vitec som molntjänst.

Lägenhetshus fotat underifrån, vitt och gult hus med balkonger

Sverigehuset är en bostadsutvecklare, med lång gedigen erfarenhet och brett kunnande arbetar de med helheten från idé till bostad. De är idag verksamma i Västsverige och har sedan starten 1992 utvecklat cirka 1800 bostäder.
Nu har Sverigehuset implementerat Vitec Hyra och Teknisk Förvaltning och har valt molntjänstlösningen för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. 

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Teknisk Förvaltning

Vitec Teknisk Förvaltning hanterar inre och yttre underhåll, felanmälan, besiktning, drift, rondering och kontroller. Planering kan göras per vecka, månad och år med aktiviteter som bemannas med resurser. Prissatt tillval och hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll hanteras också i systemet. Systemstöd finns för analys av underhållsbehov i såväl tid som kostnader.
Läs mer >>

Vitec Teknisk Förvaltning App

Många funktioner i Teknisk Förvaltning finns tillgängliga på mobila enheter som appar för mobiler och surfplattor. Sverigehuset har valt Teknisk Förvaltning app för ärende.
Läs mer >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Yvonne Staberg, Vitec
070-796 35 24

Länkar

Sverigehuset Förvaltning AB >>
Fler kundnyheter >>