Tagehus väljer Boplats Sverige med Min Bostadsprofil

Tagehus har valt Boplats Sverige för att effektivisera och digitalisera sin uthyrningsprocess av förstahandskontrakt.

Vitt lägenhetshus med stora balkonger

Tagehus verksamhet är indelad i fem affärssegment inriktade på bostäder, hotell- och konferensfastigheter, bad- och fritid samt leasing av flygplan. Det femte affärssegmentet är Investeringar med Atrium Ljungberg där Tagehus har en aktiv roll i styrelsen som en av huvudägarna. Drygt 600 personer arbetar inom koncernen, i de åtta dotterföretag i Sverige och Nederländerna. Med sina ca 350 bostadslägenheter för permanentboende i Åre och Duved är Tagehus en av de större fastighetsägarna i Åreregionen. I beståndet ingår även ett antal lokaler och parkeringsgarage. För att marknadsföra sina lediga objekt i Åreregionen och digitalisera uthyrningsprocessen har de nu valt Boplats Sverige med Min Bostadsprofil.

Boplats Sverige

Boplats Sverige (boplatssverige.se) är Sveriges största marknadsplats för hyreslägenheter. Sajten kan liknas vid ett Hemnet för hyresrätter. Det går att se lediga lägenheter, prenumerera på utbudet, överblicka vad som byggs i området samt se vilka hyresvärdar som äger vilka fastigheter, även om det inte finns något ledigt i den just nu. Tjänsten är reklam- och kostnadsfri för den som letar bostad. Det Boplats Sverige erbjuder är helt enkelt ett enklare sätt att leta hyresrätt. Idag är 20% av Sveriges hyreslägenheter anslutna till Boplats Sverige.

Min Bostadsprofil

Med hjälp av Min Bostadsprofil kan den bostadssökande utan kostnad skapa sin egen profil på Boplats Sverige och på ett enkelt sätt uppdatera sitt kundkort hos flera hyresvärdar i ett och samma moment. Inloggning sker med Freja eID eller Bank ID. Den bostadssökande registrerar sina uppgifter samt har möjlighet att ladda upp dokument som lönespecifikationer, arbetsgivarintyg, ta en egen upplysning med mera. Allt sköts digitalt, vilket underlättar uthyrnings- och tilldelningsprocessen för dig som hyresvärd, och gör det också enklare för den bostadssökande att leta lägenhet.

Publicering

För att marknadsföra dina hyreslediga lägenheter på Boplats Sverige krävs ett avtal med Vitec för Boplats Sverige samt att du har ett verktyg för att publicera dina lägenheter. Detta kan göras från produkterna Vitec Marknad, Vitec Capifast CRM och Vitec Online. Du väljer själv vilka objekt som ska läggas ut på Boplats Sverige och de förs automatiskt över.

För den sökande

På sajten kan bostadssökande enkelt söka efter hyreslediga lägenheter och få resultatet på en karta eller i en lista med bilder. På kartan kan man zooma in för att se läge, adress, område, etc. När sökande loggar in finns det i Boplats Sverige möjlighet att spara favoriter och sökningar samt att prenumerera via e-post.

För mobil, pc och surfplatta

Boplats Sverige är en sajt som kan nås av sökande via webbläsare på alla typer av enheter såsom mobiltelefon, surfplatta, PC eller Mac. Sajten anpassar sig till alla skärmstorlekar, vilket möjliggör att en sökning kan påbörjas på resande fot i mobilen och sedan avslutas på till exempel en PC hemma.

För mer information kontakta

Mikael Georgsson, Vitec
070-371 99 41

Länkar

Tagehus >>
Boplats Sverige >>
Fler kundnyheter >>