Tibrobyggen har implementerat Hyra, Marknad och Arena

I oktober valde Tibrobyggen Vitec som leverantör av system för hyresadministration, marknadsföring och mina sidor. Nu har Vitec Hyra, Marknad och Arena framgångsrikt driftsatts.

Svarta radhus i trä med stora fönster

Tibrobyggen är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Tibro kommun, i Västra Götalands region. De äger ungefär 800 bostäder i olika storlekar och prisklasse, där de allra flesta ligger i Tibro tätort men också ett 30-tal lägenheter i Fagersanna.

Implementationen av Vitec Hyra, Marknad och Arena har genomförts och Tibrobyggen ser fram emot framtida användning:

- Vi tycker att det fungerar jättebra även om vi såklart inte har hunnit sätta oss in i alla funktioner, men det kommer ju med tiden, säger Charlotte Kåberg, ekonomiansvarig på Tibrobyggen.

Vitec Arena/Mina sidor

Med Vitec Arena kan hyresgäster på ett enkelt sätt via webben ta del av information om sina hyresobjekt och få tillgång till funktioner och tjänster som att se aktuella aviseringar, historik och saldo. Vidare kan de göra felanmälningar för objekt som de hyr och möjlighet finns till fler tjänster via integration med andra system. Exempel på detta är tvättstugebokning och förbrukningssystem där hyresgäster kan följa upp sin elförbrukning med mera.
Läs mer >>

För mer information kontakta
Martin Salomonsson, Vitec Bygg & Fastighet
070-779 97 57

Länkar:
Tibrobyggen >>
Fler kundnyheter >>