16 maj 2024

Vi på InnoVitec - Stockholmskontoret

Lär känna oss på InnoVitec, vårt nätverk för unga, lite bättre när vi introducerar medlemmarna som arbetar på våra kontor. Följ med när vi möter våra unga talanger i Stockholm.

 

Doris Maloparic

Vem är du och vad jobbar du med?

- Hallandsbo i grunden som nu har bott i Stockholm i snart 8 år. Jag jobbar som Marknadskoordinator här på Vitec Fastighet. I min roll jobbar jag med allt som rör Vitec Fastighets kommunikation. Vid årsskiftet tog jag över ordföranderollen för vårt nätverk för unga, InnoVitec. Där jag främst ansvarar för att hålla möten och hjälper till att koordinera arbetet.

När jag inte jobbar hittar man mig oftast i pilatesstudion där jag tränar pilates. Pilates är en relativt nyupptäckt kärlek för mig. Jag provade en klass förra sommaren och fastnade genast för träningsformen.

Vilken är din favoritlåt just nu?

- Feels Like Summer med Childish Gambino är min sommarfavorit. 🌞

Wilhelm Åsander

Vem är du och vad jobbar du med?

- Wilhelm Åsander heter jag, jobbar som Systemkonsult på Vitec Fastighet sedan ett halvår tillbaka. Utanför jobbet  hittar jag på äventyr med min sambo och våra två barn eller testar nya hobbys. Jag älskar att umgås med vänner och spelar även golf och åker skateboard när tid finns. 🛹

Vilken är din favoritlåt just nu?

- Favoriterna just nu är Honeyboy med Benjamin Ingrosso och Are You Gonna Be My Girl av Jet.

Slobodan Aleksic

Vem är du och vad jobbar du med?

- Mitt namn är Slobodan Aleksic och jag arbetar som Projektledare och firar snart ett år här på Vitec Fastighet. Utanför rollen som projektledare så spenderar jag min tid åt att träna, träffa vänner och att resa utomlands så fort tillfället ges. Det bästa med att få resa är att min inre projektledare får komma till liv där jag får chansen att planera hela resan i detalj!

Har du någon favoritfilm eller serie just nu?

- Det var ett bra tag sen jag såg en bra film, men den första som slår mig är The Irishman.

Ida Agebro

Vem är du och vad jobbar du med?

- Ida Agebro, stöttar våra kunder i nyttjandet av våra produkter och håller ihop helheten övergripande i min roll som Customer Success Manager. Min medverkan i ungdomsnätverket ger mig energi och massa nya kunskaper.

Har du någon favoritfilm eller serie just nu?

- Vilken svår fråga, ser inte film. Får säga Baby Reindeer då.

Nyfiken på vårt nätverk för unga?

Utbyt idéer, skapa kontakter och nätverka med andra unga branschkollegor.

Läs mer