"Vi på Vitec" – Stina Gustafsson

Varje månad introducerar vi en av våra kollegor på Vitec Bygg & Fastighet.

Hej, vem är du?
Jag är en person med en spridd geografisk bakgrund i Sverige vilket gör att jag blandar Östgötska, Halländska och Stockholmska hej vilt, vilket säkert flera av våra kunder hört när de pratat med mig på telefonen då jag ofta får frågor om detta. Jag är uppvuxen i Skärblacka i Östergötland, flyttade sen in till Norrköping som 15-åring och efter några år vidare till Stockholm. Tröttnade på storstan efter några år och flyttade till Falkenberg i 6 år. Längtade sedan tillbaka till storstan och sedan 5 år tillbaka bor jag i Stockholm med min man, 2 barn och hund men vem vet var framtiden tar oss :)
Jag har jobbat i många olika branscher, men gemensamt för alla mina tidigare arbetserfarenheter har varit att kunden alltid har varit i fokus. Jag har nu varit på Vitec i snart 2 år och lär mig nya saker dagligen.

Vad gör du på Vitec?
Jag tillhör servicecenter och är lite utav en "spindel i nätet". Jag ansvarar för vår First Line på servicecenter vilket gjort att jag nog har pratat med de flesta av våra härliga kunder. En annan del jag håller i är planering för att alla nyanställda hos oss på Vitec Bygg & Fastighet får en bra start och en introduktion till alla våra avdelningar. Jag har hand om kommunikation som rör incidenter till våra kunder och är även ansvarig för att vår telefonväxel på Vitec ServiceCenter fungerar som den ska.
Jag har även precis tagit över ansvaret för Vitec Kunskap där jag har hand om all planering av våra live-webbinarier och administrationen av Vitec Kunskap-plattformen. Behöver ni hjälp med något rörande Vitec Kunskap är det oftast mig ni har kontakt med.

Vad är roligast med ditt jobb?
Det som är roligast med mitt jobb är att det händer nya saker hela tiden. Jag är en något rastlös själ och behöver ombyte och action och det får jag i min roll då jag har jag har ett tätt samarbete med alla avdelningar på Vitec Bygg & Fastighet. Mina närmsta kollegor på servicecenter är ett helt fantastiskt gäng och vi har väldigt roligt tillsammans på jobbet.

Vad är mest utmanande?
Det som är mest utmanande i min roll är också det som gör min roll så rolig. Att det kommer puckar från alla olika håll och att man får tänka utanför boxen!

Hur tycker du det är att arbeta på Vitec?
Utmanande, utvecklande och inspirerande.

Är de något nytt på gång du vill berätta om? 
Ja! Jag har så mycket roligt att berätta om gällande Vitec Kunskap. Just nu lägger jag mycket tid och fokus på att bygga upp vår nya plattform för nya Vitec Kunskap som vi planerar att lansera i början av 2023. Ny design, enklare att hitta och alla kunder kommer att kunna administrera sina användare av Vitec Kunskap själva genom inlogg till ServiceCenter! En av de största nyheterna är att vi kommer ha mer interaktiva live-webbinarier samt vid olika tillfällen erbjuda erfarenhetsutbyten/diskussionsmöten online där våra kunder kommer att kunna delta på ett helt nytt sätt. Skulle det vara intressant för ert företag så är ni varmt välkomna att höra av er till mig med önskemål om diskussionsämnen och erfarenheter som ni kanske vill dela med er av eller ta del av från andra.

Slutligen, berätta lite om dig själv.
Jag älskar att semestra i Sverige då vi har familjen utspridd lite överallt, från norr till söder. Är extra förtjust i kallare väder och jag älskar julen, december är den bästa månaden på hela året. Julklapparna är alltid köpta innan 1:a december så att vi i familjen kan fokusera på varandra och bara mysa in julen hela december. Jag är (om jag får säga det själv) strukturerad och planerad i mitt yrke men är helt tvärtom privat. Jag gillar inte att planera utan vill ta allt som det kommer (förutom julklappsplaneringen förstås ;-) ). Allt från mat till besök och aktiviteter. Jag har svårt att sitta still och hittar jag något jag tycker är roligt och vill göra så nördar jag ner mig in i minsta detalj. Jag dricker alldeles för mycket kaffe och hänger mycket i skogen. Har ett stort intresse och bra öga för vintage och åker gärna runt till olika vintagebutiker. Ögat letar oftast efter svenska eller danska designklassiker från 60-70-talet och armbandsur.