Victoria Park väljer Vitec Kunskap

Genom Vitec Kunskap får Victoria Park utbildning i sina Vitec-produkter och har alltid tillgång till den senaste informationen om dem.

Vitt lägenhetshus med stora balkonger

Victoria Park är en av Sveriges största och mest betydande privata fastighetsägare. Genom sin hållbara förvaltning utvecklar de attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. Idag finns de i fjorton städer med 16 700 lägenheter. Victoria Park grundades 2006 och har sedan 2012 inriktat sig på att förvärva, äga och förädla bostäder i framförallt miljonprogramsområden. De har en uttalad tillväxtstrategi och har vuxit genom många och stora förvärv. Sedan 2019 ägs Victoria Park av Vonovia SE som är ett av Tysklands och Europas största bostadsbolag.
Victoria Park har har sedan tidigare Vitecs fastighetssystem både för sin hyresadministration, ekonomisk uppföljning, uthyrning, energiuppföljning, underhåll och förvaltning. Nu har de kompletterat sin Vitec-installation med Vitec Kunskap.

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:

• Webbinarium
• Filmguider och textguider
• Utbildningspaket
• Inspelade nyhetsgenomgångar
• Inspirationsföreläsningar

Läs mer >>

För mer information kontakta

Therese Ericson, Vitec
08-705 38 11

Länkar:

Victoria Park AB >>
Fler kundnyheter >>