Vitec vinner Franshills upphandling

Vitec Bygg & Fastighet vinner Franshills upphandling och kommer att leverera Vitec Verksamhetsanalys, Ekonomi, Hyra, Teknisk Förvaltning och ServicePaket.

Franshill Förvaltning AB är en del av Finja med förvaltning på väl utvalda platser i Sverige. Franshill äger, förvaltar och hyr ut såväl hyresrätter som kommersiella lokaler, vilka återfinns längs med västkusten, från Kungsbacka i norr, via Halmstad, Malmö, Lund och Trelleborg till Ystad i söder. 

Vitec Verksamhetsanalys

Verksamhetsanalys är ert gemensamma stöd när det gäller budget och prognos för hela bolaget. I systemet kan alla på bolaget arbeta och gjort för både ekonomen och icke-ekonomen.

Vitec Ekonomi

Vitec Ekonomi är vårt ekonomisystem specifikt för fastighetsbranschens utmaningar. Här finns smarta funktioner som stöttar dig både i ditt dagliga arbete och i bokslutsarbetet.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är vårt system för alla typer av hyresadministration. Här arbetar du enkelt med både bostäder och kommersiella lokaler inhyrt och uthyrt, med eller utan moms. Givetvis hanteras även andra upplåtelseformer som bostadsrätter, tomträtter och arrende.

Vitec Teknisk Förvaltning

Med Vitec Teknisk Förvaltning skapar du en plan som möter fastigheternas behov av drift och underhåll. Här får i möjlighet till funktioner som ärendehantering, besiktning, rondering, kontroller och underhåll via dator, surfplatta eller telefon. Ett heltäckande system för dig som vill ha all funktionalitet i ett användarvänligt och lättanvänt system.

Vitec ServicePaket

Vårt ServiceCenter stöttar våra kunder med snabb, effektiv och högkvalitativ support. Med ServicePaket ingår fler nivåer av stöd och ökade möjligheter att påverka.

För mer information kontakta

Nils Waldemarson, Vitec Bygg & Fastighet
070-607 05 04

Länkar

Franshill Förvaltning AB
Fler kundnyheter