VS-Hus väljer Vitec

För att effektivisera sin hyresadministration, uthyrning och tekniska förvaltning har VS-Hus valt Vitec Molntjänst.

Brunt tegelhus med uppfart bredvid

VS-Hus är ett familjeföretag som grundades 1991. Idag förvaltar de ca 1 300 lägenheter och lokaler om ca 95 000 kvm i Västerås, Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg. Till grund för deras engagemang ligger ett utvecklat intresse för arkitektur, byggande och förvaltning av fastigheter. Att förvärva, rusta, förädla och långsiktigt förvalta gamla och nya hus är därför en naturlig del av deras verksamhet. 

Nu har VS-Hus implementerat Vitec Hyra och Teknisk Förvaltning och samtidigt flyttat sin installtion av Vitec Marknad, Webbplats och Kundservice till molntjänstlösningen för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. 

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Teknisk Förvaltning

Vitec Teknisk Förvaltning hanterar inre och yttre underhåll, felanmälan, besiktning, drift, rondering och kontroller. Planering kan göras per vecka, månad och år med aktiviteter som bemannas med resurser. Prissatt tillval och hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll hanteras också i systemet. Systemstöd finns för analys av underhållsbehov i såväl tid som kostnader.
Läs mer >>

Vitec Teknisk Förvaltning App

Många funktioner i Teknisk Förvaltning finns tillgängliga på mobila enheter som appar för mobiler och surfplattor. VS-Hus har valt Teknisk Förvaltning app för ärende och avflyttningsbesikning.
Läs mer >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Åsa Rosén, Vitec
076-545 38 21

Länkar

VS-Hus AB >>
Fler kundnyheter >>