Fastighetsmässan i Göteborg

Den 13-14 september hittar ni oss i Göteborg i Prioritet Serneke Arena. Ni hittar oss i monter D:16

Den 13-14 september ställer vi ut på Fastighetsmässan i Göteborg. Säljgänget och delar av våra andra team kommer att vara på plats i monter D:16. Kom gärna och hälsa på oss på mässan så kan vi visa spännande nyheter och berätta om vad vi har arbetat med den senaste tiden. Vi berättar gärna om vår säkra molntjänst och hur vi genom våra servicepaket erbjuder verksamhetsstöd, workshops, utvecklingsplaner, tillgång till en egen Customer Success Manager med mera.

Plats: Prioritet Serneke Arena

I samarbete med FastighetsMässan följer succékonceptet från mässan i Stockholm med till Göteborg.  Förvaltardagen är en halvdagskonferens på mässan som tar ett helhetsgrepp kring fastighetsförvaltning. Arbetar du som förvaltare, fastighetschef, hållbarhetschef, CTO eller liknande är du välkommen att anmäla dig till konferensen. Här samlar vi stor kunskap och erfarenhet i samma rum under några få intensiva timmar.   

Anmäl dig kostnadsfritt och ta del av en spännande halvdag den 13 september på FastighetsMässan! Din anmälan ger dig även tillgång till hela mässan i sin helhet. 

När

13 september - 14 september 2023

Var

Krutvägen 2, 415 28 Göteborg

Anmäl dig här