Fokusgrupp för hållbarhet

Arbetar du med hållbarhet och vill prata med likasinnade i branschen? Var med i vår fokusgrupp för hållbarhet!

2022 startade vi en fokusgrupp för dig som är vår kund och arbetar med hållbarhet. Syftet är att vi tillsammans kan påverka branschen och göra skillnad. Målet är att alla bygg- och fastighetsbolag arbetar aktivt med hållbarhet och att vi når målen för 2030.

Eftersom bygg- och fastighetsbranschen står för minst 20 procent av alla utsläpp i Sverige finns det skäl att samarbeta och hjälpa varandra. Som bolag får du möjlighet att dela med dig av ert arbete samtidigt som du får goda tips om vad andra gör. Du har också möjlighet att påverka och förbättra Vitecs produkter, det vill säga förbättra hur produkterna kan hjälper er i ert hållbarhetsarbete. 

Vi kommer att träffas via Teams varje kvartal och det är helt frivilligt att delta.

Varför vi gör detta? 

Vi på Vitec fokuserar vårt arbete mot FN:s globala mål nummer 13: "Bekämpa klimatförändringarna". Kan vi tillsammans med våra kunder påverka utsläppen får det en positiv effekt på klimatet. Vårt mål är att vi och alla våra kunder ska vara fossilfria eller koldioxidneutrala till år 2030. Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Nyckelpunkter

  • Att påverka och dela med dig av din kunskap och goda exempel
  • Att få ta del av de andras kunskap och goda exempel
  • Att skapa eller ta del av nya samarbeten för hållbarhet i branschen
  • Att påverka Vitec så att produkterna bidrar ännu mer till att ni ska bli hållbara

Vill du delta?

Observera att fokusgruppen är exklusivt för Vitec Fastighets kunder. Har du frågor prata med din kontaktperson på Vitec eller kontakta Vitec:s hållbarhetsansvariga:

Kristofer Olsson
kristofer.olsson@vitecsoftware.com
Tel: 070-698 04 02