Person håller i mobil där chat med Hello Ebbot syns

Hello Ebbot

Hello Ebbot är pionjärer inom teknologin Conversational AI: konsten att digitalisera konversationer med hjälp av artificiell intelligens.

Ge kundservice superkrafter

Hello Ebbot har hos våra kunder visat ge effekter av avsevärt lägre hanteringstider, ökad tillgänglighet och besparing av resurser.

Med Ebbot ges möjlighet till en plattform med flera funktioner. Dels kan kundservicemedarbetare chatta med kunder i ett funktionsspäckat verktyg, dels kan vissa eller delar av konversationer med kunder automatiseras. Kombinationen av dessa två tillsammans Hello Ebbot är den perfekta mellanvägen mellan AI och personlig service.

En fiffig medhjälpare

Hello Ebbot har utvecklats med kundservicemedarbetarna i åtanke. Här finns alla hygienfunktioner man kan önska i en chattklient: quick replies, skill-hantering, anpassningsbara vyer och så vidare. Unikt för Ebbot är kombinationen med AI - lägg upp ett ärende genom bara ett knapptryck eller varför inte låta chatboten ta över helt när det passar? Exempel på kommunikation som helt kan automatiseras är när kunduppgifter ska samlas in eller en felanmälan ska göras.

Ebbot och Vitec 

Om du har Vitec Arena har du möjlighet att implementera Ebbot, som svarar på upp till 80 procent av inkommande frågor och passar över resterande ärenden till era medarbetare i chatten. Med Vitec Arena vet Ebbot vem den inloggade kunden är och kan ge ännu bättre service.

Mer information

Boka ett möte med oss så visar vi tillsammans med Hello Ebbot hur det fungerar i pratiken. Fyll i formuläret längst ner för att bli kontaktad av oss.