Hyreshuset väljer Boplats Sverige

Hyreshuset har valt Boplats Sverige för att effektivisera sin uthyrningsprocess av förstahandskontrakt.

Lägenhetshus i brunt och vitt tegel med träd runt omkring

Hyreshuset är samlingsnamnet för fastighetsbolagen Ydewalls Affärsbyrå AB, Olivgården Fastighets AB, Incola Fastigheter AB, Hyreshuset Katrineholm AB och YSAB som alla är verksamma i Katrineholm. Tillsammans äger och förvaltar de 1059 lägenheter och 67 lokaler. Förutom att erbjuda fräscha lägenheter med bra standard vill de också som en lokal aktör vara med och verka för Katrineholms utveckling och framtid. En del av detta är att vara med och stödja sport, kultur, mångfald och integration i Katrineholm.
Hyreshuset har sedan tidigare Vitecs produkter för hyresadministration, uthyrning, förvaltning och underhåll. För att göra det enkelt för bostadssökande har de nu valt att presentera sina lediga hyreslägenheter på den digitala marknadsplatsen boplatssverige.se.

Boplats Sverige

Boplats Sverige (boplatssverige.se) är Sveriges största marknadsplats för hyreslägenheter. Sajten kan liknas vid ett Hemnet för hyresrätter. Det går att se lediga lägenheter, prenumerera på utbudet, överblicka vad som byggs i området samt se vilka hyresvärdar som äger vilka fastigheter, även om det inte finns något ledigt i den just nu. Tjänsten är reklam- och kostnadsfri för den som letar bostad. Det Boplats Sverige erbjuder är helt enkelt ett enklare sätt att leta hyresrätt. Idag är 20% av Sveriges hyreslägenheter anslutna till Boplats Sverige.

Publicering

För att marknadsföra dina hyreslediga lägenheter på Boplats Sverige krävs ett avtal med Vitec för Boplats Sverige samt att du har ett verktyg för att publicera dina lägenheter. Detta kan göras från produkterna Vitec Marknad, Vitec Capifast CRM och Vitec Online. Du väljer själv vilka objekt som ska läggas ut på Boplats Sverige och de förs automatiskt över.

För den sökande

På sajten kan bostadssökande enkelt söka efter hyreslediga lägenheter och få resultatet på en karta eller i en lista med bilder. På kartan kan man zooma in för att se läge, adress, område, etc. När sökande loggar in finns det i Boplats Sverige möjlighet att spara favoriter och sökningar samt att prenumerera via e-post.

För mobil, pc och surfplatta

Boplats Sverige är en sajt som kan nås av sökande via webbläsare på alla typer av enheter såsom mobiltelefon, surfplatta, PC eller Mac. Sajten anpassar sig till alla skärmstorlekar, vilket möjliggör att en sökning kan påbörjas på resande fot i mobilen och sedan avslutas på till exempel en PC hemma.

Läs mer om Boplats Sverige >>

För mer information kontakta

Mikael Georgsson, Vitec
070-371 99 41

Länkar

Ydewalls Affärsbyrå AB >>
Fler kundnyheter >>