Vitecs Nätverks- och Inspirationsdagar

Vi har även 2024 glädjen att presentera våra Nätverks- och Inspirationsdagar. ”Lokalnätverkande och lärande med framtidsfokus”.

Våra Inspirations- och Nätverksdagar har varit mycket omtyckta av våra kunder. Där träffas kunder i samma geografiskt område under en heldag för att nätverka och inspireras av varandra. I år kommer vi vara på följande platser tillsammans med de lokala värdarna för mötet.

  • 10 april - Tranås: Tranåsbostäder
  • 21 maj - Karlstad: Forshagabostäder
  • 11-12 juni - Arvidsjaur: Arvidsjaurhem
  • 10 september - Lund: Lunds kommunala Fastighetsbolag
  • 17 september - Sundsvall: Mitthem

Vi tycker att det utöver större kundevent, som till exempel VitecDagarna, är trevligt och lärorikt att mötas även lokalt. Vi visar nyheter och sprider tips och trix samtidigt som vi lär oss marknaden lokalt. Behoven av anpassat systemstöd skiljer sig mer än vad man tror när man kommer ner på det praktiska runt om i Sverige.

Vi som åker från Vitec är Hélène Larsson Schöön, Yvonne Staberg, Mette Stjärnklint och Mikael Georgsson, alla arbetar som PSM (Product Success Manager). Vi har dessutom med några av våra konsulter. Dagen innehåller en blandning av föreläsningar som alla kan inspireras av och även indelning av spår med ämnesområden inom hyra/ekonomi, teknisk förvaltning, energi och Arena/CM. Vi har också ett spår för innovation och framtid. Där samlar vi vanligtvis VD:ar och verksamhetsutvecklingspersoner samt andra strategiska personer inom företagen för att diskutera ämnen som AI, digitalisering och hållbarhet och andra aktuella ämnen.

Efter lunch kommer fokus att skifta mot erfarenhetsutbyte, där varje deltagare får vara med och skapa agendan.

Som förberedelse inför dagen genomför vi intervjuer, där vi gärna diskuterar era önskemål om vad vi ska ta upp på passen och även höra om era aktuella projekt och interna utmaningar just nu. Ibland klarar vi att ställa dem mot ett nationellt perspektiv.

Är du/ditt företag intresserad av att delta eller vara värd för ett liknande event - kontakta Mikael Georgsson - mikael.georgsson@vitecsoftware.com