KIFAB kompletterar med fler produkter

KIFAB har kompletterat sin Vitec-installation med Vitec Hyra som molntjänst för att effektivisera sin hyresadministration.

Lägenhetshus i brunt och vitt tegel med träd runt omkring

KIFAB i Kalmar är ett kommunägt fastighetsbolag som utvecklar och hyr ut arbets- och utbildningslokaler i Kalmar. Deras fastighetsbestånd omfattar idag ett trettiotal fastigheter på totalt ca 160 000 kvadratmeter. KIFAB erbjuder kontorslokaler, industrilokaler, lagerlokaler och utbildningslokaler. Som en del av företaget finns även Kontorskollektivet som är en innovativ coworkingspace och deras populära kontorshotell, Kontorsklubben.

KIFAB har sedan tidigare Vitecs produkt för uthyrning av lokaler. De har kompletterat sin installation med produkter för teknisk förvaltning och hyresadministration. Nu har de implementerat Vitec Hyra som molntjänst för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Försäljning >>

Länkar

KIFAB i Kalmar AB >>
Fler kundnyheter >>