P&E Fastigheter väljer Vitec för uthyrning

P&E Fastigheter utökar med molntjänst och Min Bostadsprofil på Boplats Sverige.

Fokus på staty och bänk, omgiven av gräsmatta och flera lägenhetshus

P&E Fastigheter förvaltar och utvecklar fastigheter i nära samarbete med våra uppdragsgivare. Det ger trygghet, hållbarhet och värdeskapande i längden. Kontoren finns i Kalmar och Jönköping och uppdragen över hela landet samt i Danmark. Sedan tidigare använder P&E Vitec Verksamhetsanalys, Teknisk Förvaltning, Online, Hyra, Ekonomi och 3L Pro. 

Charlotte Walldén, bostadsansvarig på P&E Fastigheter, säger att:

- Att koppla på Boplats Sverige känns som ett naturligt steg för oss eftersom vi redan idag använder oss av Vitec och då kan koppla på Boplats på ett enkelt och smidigt sätt och få allt integrerat i samma system.

Min Bostadsprofil

Med hjälp av Min Bostadsprofil kan den bostadssökande utan kostnad skapa sin egen profil på Boplats Sverige och på ett enkelt sätt uppdatera sitt kundkort hos flera hyresvärdar i ett och samma moment. Inloggning sker med Freja eID eller Bank ID. Den bostadssökande registrerar sina uppgifter samt har möjlighet att ladda upp dokument som lönespecifikationer, arbetsgivarintyg, ta en egen upplysning med mera. Allt sköts digitalt, vilket underlättar uthyrnings- och tilldelningsprocessen för dig som hyresvärd, och gör det också enklare för den bostadssökande att leta lägenhet.

Läs mer >>

För mer information kontakta:

Nils Waldemarson, Vitec Bygg & Fastighet
070-607 05 04