Probitas väljer Vitec Kunskap

Genom Vitec Kunskap får Probitas utbildning i sina Vitec-produkter och har alltid tillgång till den senaste informationen om dem.

Vitt lägenhetshus med stora balkonger

Probitas äger och förvaltar fastigheter i Stockholms innerstad. Namnet Probitas betyder hederlighet, vilket är ett av företagets ledord. De andra är omtanke, nöjda hyresgäster och skapa värde. Fastighetsinnehaven uppgår till en yta av ca 90 000 kvm. Koncernen består av fem dotterbolag av vilka fyra stycken driver sina verksamheter i moderbolaget Probitas lokaler. Bolaget ägs av Immanuelskyrkans församling, vars diakonala projekt inom äldreomsorg är organiserat i ett icke vinstutdelande bolag där vinsterna återinvesteras i verksamheten och därigenom är med och bygger det goda samhället. Probitas har sedan tidigare Vitecs system för både hyresadministration, kundsericve, förvaltning och underhåll. Nu har de kompletterat sin installation med Vitec Kunskap.

Vitec Kunskap

Vitec Kunskap är vårt nya webbaserade utbildningsprogram. Genom Vitec Kunskap erbjuder vi utbildning på ett enkelt och tillgängligt sätt och vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen om våra produkter.

Vitec Kunskap omfattar:

  • Webbinarium
  • Filmguider och Textguider
  • Utbildningspaket
  • Inspelade Nyhetsgenomgångar 

Läs mer >>

För mer information kontakta

Åsa Rosén, Vitec
076-545 38 21

Länkar:

Probitas AB >>
Fler kundnyheter >>