Vitec vinner Stiftelsen Haparandabostäders upphandling

Vitec Fastighet vinner Stiftelsen Haparandabostäders upphandling och kommer att leverera Vitec Hyra, Teknisk Förvaltning, Arena (Mina sidor) och Marknad.

Haparandabostäder är en kommunal stiftelse med 523 lägenheter. Haparanda är olik alla andra svenska städer. Tillsammans med den finska tvillingstaden Tornio bildar Haparanda en stad i två länder. Inom tre mils radie bor ca 70 000 människor, svenskar och finländare.

Vitec Arena/Mina sidor

Mina sidor är kommunikationsplattformen allt en sökande och hyresgäst kan behöva i sin kontakt med sin hyresvärd. Hela sökandeprocessen hanteras på samma plats för att sedan när den sökande övergår till hyresgäst få tillgång till kontrakt, information och allt kring ärenden, beställningar och tidsbokningar.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är vårt system för alla typer av hyresadministration. Här arbetar du enkelt med både bostäder och kommersiella lokaler inhyrt och uthyrt, med eller utan moms. Givetvis hanteras även andra upplåtelseformer som bostadsrätter, tomträtter och arrende.

Vitec Marknad

Vitec Marknad är vårt webbaserade marknadssystem för uthyrning av lediga objekt. Programmet skapar en kostnadseffektiv hantering av uthyrningsarbete och innehåller allt du behöver för att få ditt objekt uthyrt. Eller varför inte låta det ske helt automatiskt?

Vitec Teknisk Förvaltning

Med Vitec Teknisk Förvaltning skapar du en plan som möter fastigheternas behov av drift och underhåll. Här får i möjlighet till funktioner som ärendehantering, besiktning, rondering, kontroller och underhåll via dator, surfplatta eller telefon. Ett heltäckande system för dig som vill ha all funktionalitet i ett användarvänligt och lättanvänt system.

För mer information kontakta

Daniel Måård, Vitec Fastighet
073-946 66 06

Länkar

Stiftelsen Haparandabostäder
Fler kundnyheter