Vi på Vitec - Sandra

Hur är det att jobba på Vitec Bygg & Fastighet? Sandra Hedman jobbar som Tech Lead på produktavdelningen och bor i Umeå. Här berättar hon hur en vanlig dag på jobbet ser ut.

Vem är du och vad jobbar du med?

Jag jobbar som Tech Lead för produkten Teknisk Förvaltning vilket även inkluderar FastAPI. Bor i ett hus i en by utanför Umeå med min familj. På fritiden blir det familjehäng, gärna thaiboxning/MMA, tid utomhus och renovering av vårt hus. Njuter också av att ordna kalas, middagar och annat härligt häng.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Jag har en tät dialog med samtliga som på ett eller annat sätt jobbar med Teknisk Förvaltning och försöker vara behjälplig för tekniska frågor gällande produkten från utvecklare, produktchef, konsulter, support med flera. Lägger också tid på att organisera aktuellt arbete i sprinten men största delen av arbetsdagen läggs på att programmera tillsammans med utvecklingsteamet i Teknisk Förvaltning.

Vad är roligast med ditt jobb?

  • Att jobba med problemlösning och hitta nya vägar för att nå lösningar på små och stora utmaningar.
  • Att få prioritera, organisera för att hitta strukturen som tar oss framåt i sprinten.
  • Att arbeta tillsammans med kompetenta, vänliga kollegor där vi har en stark teamkänsla och hjälps åt.
  • Att få ha fokus på kvalité och långsiktighet i produkten och därigenom få nöjda och långvariga användare av produkten.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att söka jobb på Vitec Bygg & Fastighet?

Här finns teamkänslan med prestigelös kommunikation och ett fokus på både individen och gruppens välmående. Samtidigt finns här alla möjligheter till kompetensutveckling, karriär och att lära från erfarna kollegor och engagerade chefer. Jag själv trivs otroligt bra och ser att mina kollegor gör detsamma.