Vi rekryterar!

Vitec Bygg & Fastighet utökar och vi har haft flera rekryteringar denna vår. Dessa fantastiska kvinnor har börjat hos oss under första halvåret och vi önskar dem alla hjärtligt välkomna!

Anna-Karin Åkesson

Jag heter Anna-Karin Åkesson och började på Vitec som Customer Success Manager i mitten på december förra året. Kommer innan dess från kundsidan med lång erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Senast som Kommunikationsansvarig på ett privat bolag. Har blivit väl mottagen på Vitec av fantastiska medarbetare, där man känner ett härligt driv och gemenskap. Har även fått en jättefin start och kontakt med engagerande kunder och det ska bli väldigt roligt att arbeta med och följa er utveckling framåt.

Emma Dahlgren

Hej! Emma Dahlgren heter jag och jobbar sedan februari som integrationskonsult på Vitec. Tidigare har jag jobbat på ett kommunalt fastighetsbolag, bland annat med införandeprojekt av Vitecs produkter. Mig kommer ni att stöta på i samband med molnflytt, frågor om API:er, integrationslösningar och Vitec Identity. Jag ser fram emot att höras!

Matilda Steffensen

Jag heter Matilda Steffensen, och började jobba på Vitec i mars som applikationskonsult. Jag är ganska färsk från Universitetet, där jag pluggat både kommunikation och systemutveckling. Någonstans har jag önskat mig en plats där jag känner att jag får använda båda mina utbildningar - och därför passar den här rollen på Vitec mig perfekt. Att dessutom få komma in som junior i ett sånt härligt, välkomnande gäng med bra mentorsskap, är jag otroligt tacksam för!

Ronja Stenwall

Ronja Stenvall heter jag och började min anställning på Vitec ServiceCenter i början av maj. Jag har tidigare jobbat inom fastighetsbranschen med bland annat kundservice och uthyrning. Jag har dessutom varit kund i Vitec Marknad och det är därför väldigt roligt att det är bland annat Marknad som jag kommer att få arbeta med här på Vitec. Jag har känt mig så välkommen av alla kollegor och jag ser fram emot min framtid här. Jag hoppas att vi hörs och ses framöver!

Therese Torge

Jag heter Therese och började arbeta på Vitec som verksamhetskonsult på Vitec energiuppföljning i mitten av maj. Senast kommer jag från en roll som energispecialist i ett bolag inom fastighetsdrift och förvaltning. På Vitec ser jag fram emot att få stötta och utveckla våra kunder i deras energiuppföljnings- och hållbarhetsprocesser.