Partners

I vår affärsmodell samarbetar vi med partners och andra systemleverantörer när våra kunder önskar funktioner utöver det som ingår i produkterna.

Partnerförfrågan

Partners som vi samarbetar med

Partners som vi har ett nära samarbete med är: 

  • Addoro – distribution av fysiska och digitala affärsdokument som till exempel e-faktura, Svefaktura, Finvoice och Peppol.
  • Creditsafe - kreditupplysningtjänster samt en funktion för att underlätta kontroll av olovlig andrahandsuthyrning. 
  • Ebbot – chatbot/digital medarbetare driven av AI.
  • Pagero – betalningsprocesser i form av att skicka, signera och ta emot alla betalfiler i en enda tjänst.
  • Rillion –­ elektronisk fakturahantering. 
  • Scrive – elektronisk signering av hyreskontrakt och andra dokument. 

Integrationer

Utöver våra partners har vi en stor bredd av integrationer mot andra affärssystem. Till exempel tvättstugebokning, lokalmarknadsföring och kartinläsning. Läs mer om API:er och integrationer på vår integrationssida.

Våra partners

Våra samarbeten

Gemensamt för alla samarbeten är att de ska gynna våra kunder och förädla deras processer tillsammans med våra produkter - samtidigt som vi säkerställer ett framgångsrikt samarbete oss emellan. Vi erbjuder olika affärsmodeller med olika åtaganden i våra samarbeten, där ansvaret från båda sidor kan skilja sig åt.

Vill du samarbeta med oss?

Har du en produkt eller tjänst som tillsammans med våra produkter ger extra värde och lönsamhet för våra kunder? Önskar du ett framgångsrikt samarbete med en ledande aktör i bygg- och fastighetsbranschen? Fyll i formuläret nedan så tar vi en dialog.

Bild på Karin Liiw