Kvinna som tittar på sin mobil, sittandes på en solig trottoar

Annonsering i sociala medier

Med Vitec Marknad och Kommersiella lokaler kan du snabbt och enkelt annonsera dina lediga objekt i sociala medier.

Nå ut till fler

Har du en ledig lokal som behöver lite extra marknadsföring? Eller vill du stärka ditt varumärke? Nu kan du annonsera era objekt i sociala medier och nå din målgrupp på bara några få knapptryckningar.

Vi har byggt in en funktion som gör det enkelt för dig att annonsera din hyresrätt, lokal eller nyproduktion på Facebook, Instagram och Messenger. När du bockar i att objektet ska synas på er hemsida kan du även bocka i annonsering i sociala medier. Med en knapptryckning skapas en annons automatiskt som visas i sociala medier i 14 dagar för din målgrupp inom en radie av 5 till 24 kilometer från ditt objekt.

Hur det fungerar

Annonseringen för en ledig lägenhet, lokal eller nyproduktion visas för män och kvinnor i åldern 18 – 65 år, och för dem som befinner sig i området eller precis befunnit sig i området där er lokal har sin adress. Du kan också annonsera på andra geografiska platser när du vill bredda annonseringen. Annonsen visas på sociala medier i 14 dagar och projekt kan annonseras löpande under längre tid.

I systemet

I Kommersiella lokaler, Försäljning bostäder eller Marknad väljer du att att objektet ska marknadsföras i sociala medier. Därefter väljer du paket 1, 2 eller 3. Annonspriset varierar mellan 1 500 kr och 5 000 kronor för hyreslägenheter och 
3 000 till 10 000 för lokaler. Väljer du exempelvis lokaler och paket 3 för 10 000 kronor kommer din lokal att visas cirka 50 000 gånger på Facebook, Instagram och Messenger. Exakt antal beror på dagspris.